17 Mac 2012

Puding Honey Dew Wif Kiwi

Kali ni mempersempahkan puding pulak..
Puding ni aku buat time aku cuti lama tu..
Hari isnin hari tu..

Sebenar nyer aku nak buat lain..
Dah beli bahanbahan pun..
Cuma tersalah beli puding segera..
Sepatut nyer dia pakai jelly segera..


Aku tersilap beli puding segera yang ini..
Aku beli flavor honey dew..
Teruskan je la buat walaupun nak buat nyer lain..


Ini la hasil nyer puding honey dew wif kiwi..

Koorang ikut je la caracara kat belakang kotak tu..
Just tambah air je..then masak sampai larut..
Pastu masuk acuan or loyang..simpan dalam peti ais...
Sudah keras siap di hidang..

Next time try jelly kiwi yang aku nak buat tu..
Kena beli jelly segera tu dulu..
Jangan tersilap lagi sudah..

1 ulasan:

  1. Salam

    Lovely Dots berbesar hati menjemput anda untuk meMENANGi Where's Elmo a peek-a-boo book untuk si kecil kesayangan.

    Sila Layari pautan ini -> Lovely Dots March Giveaway untuk mengetahui syarat & langkah-langkah berkaitan.


    Terima kasih.

    BalasPadam