20 Sep 2016

Happy Tuesday..



As u start & end your day, be thankful for every little thing on your life...
U will come realize how blessed u truly are...

posted from Bloggeroid

12 Ogo 2016

Happy 6th Birthday Putera Myrza Aryan



25 Julai 2016 haritu, genap la putera sulung mama papa 6 tahun..
Happy birthday sayang..mama papa doakan semoga aryan dimurahkan rezeki, diberi kesihatan yang baik dan sentiasa dibawah lindunganNya..



25hb tu jatuh la pada hari isnin..so memang dah decide nak celebrate kat school aryan je..
Ingat nak buat brownies je..tapi tak sempat lak pastu bahan2 ada yang tak ada..
So pagi2 tu kelam kabut g cari kek sebab dia rehat pukul 10.30pg..



Masa sampai tu diaorang dah rehat..
Aryan terkejut tengok mama datang bawa kek..sebab malam sebelum tu dah cakap tak sempat nak buat kek (brownies laa).
Biasa la perasaan mak2 ken..tak sampai hati..lagi pon this year dia last kat tabika tu..
Muka tu sebenar malu kena snap pic pastu nyanyi ramai2 depan kawan2..
Pe ke hal rambutnyer macam gitu..dah letak minyak pon macam tu jadi nyer...haiishh..



Time ni kawan2 dia tengah nyanyi 2 lagu, birthday dan Allah selamatkan kamu..
Sebelum tu ada lagi sorang gak celebrate birthday.



Stationary set sebagai gift untuk kawan2 school aryan..
Ni beli kat Mr Diy je..cari yang under bajet, 1 tu RM1.30 je..
Nak barang lain pon macam2 ada..sesuai sangat sebagai gift birthday..



Label pon buat yang simple je kalini..
Pakai photogrid kat hp jee..
Pastu mintak tolong ida print ida print kan..tq ye ida..



Sehari sebelum tu kat rumah mertua, adik beradik ipar duai buat makan2 sempena nak celebrate siapa yang lahir bulan julai..
So papa dan aryan juga antara yang dirai..

Tahun ni tak ada buat khas birthday party untuk aryan..lagi pon dari 1 - 4 tahun mama dah buat..
5 tahun selit gak last year masa buat open house kat rumah mertua..
Tahun ni memang plan kat school je..kalau mama buat, nanti time arfan mama kena adil buat jugak..
Matilanak..hahah



Ni orang yang dirai...
Papa, aryan, damia dan maklong..
Aryan tu takut bunyi yang kita tarik meletup pastu kuar benda kilat2 tu..alaa nama tak tau..
Picca tak banyak pon snap sebab sibuk layan anak2 makan pastu kite pon nak makan..
Jiran2 kat rumah mertua pon ada jemput gak..so happening gak malam tu..

posted from Bloggeroid