22 Jan 2013

Checklist mama tak complete...

Harini dah 32 minggu 3 hari..
Barang mama tak complete lagi..barang baby sume dah complete..cuma tak basuh lagi..boleh gitu..
Tunggu hujung bulan ni baru nak completekan la..
Tak banyak pun yang tinggal sebab masa aryan dulu ada yang dah ada lagi..
Just topap je mana yang perlu..


Kat situ je jamu dah RM200++
Breast pump RM100++
Korset cari yang biasabiasa je..cari yang tak sampai RM100 suda..
Nak kuruskan terpaksa la..
Kalau over bajet bulan ni salah satu barang bext month lak baru beli kot..
Sempat kot nak tunggu gaji next month..due 14/03..kalau nak kuar awal pun, seeminggu awal ok la kot..
Sayang mama jangan kuar terlalu awal sangat ye..hihihi..

6 ulasan:

  1. Tak sabar nak tggu baby lahirkan..akak lmbat lg bln 9 insha Allah

    BalasPadam
    Balasan
    1. hihih...tu ar kak..ouh..due akak bln 9 ye..semoga akak pun selamat hingga akhir nyer ye..

      Padam
  2. semoga dipermudahkan..
    insyaa Allah

    BalasPadam
  3. AKU DULU CONSUME JAMU ORANG KAMPUNG

    BalasPadam
    Balasan
    1. ye k nurul..ana dulu masa aryan pkai leesa formula..so far ok je..dengan aryan pun ok jee...xde masalah..tu may be teruskan dgn leesa kot..sbb kt dlm tu pun de mcm2 krim dgn minyak telon bby..senang sikit..nak2 myk yuyi dah xleh gunakan..

      Padam