2 Sep 2013

Raya 2013

Salam seni uolss...

Monday blues ke?
Dah la semalam hujan lebat dengan kilat kuat, malam tadi tido sejuk jee..syiok je..tapi papa dan aryan tak ada tido rumah wan nyer..sebab nak biasakan aryan dengan wan dan atok mat nyer la..
Dah pagi ni dah berat je nak buka mata..hihihih

Harini nak up cete sikit pasal raya haritu..walaupun berat nak menaip..
Tapi tak apa la cete sikit sebagai kenangan..picca pun tak ambil kat kamera dslr tu..ambil yang mana ada dalam hp ni je..

Dimulakan dengan picca my heroes ni..
Ni la kekuatan aku sekarang selain hubby..mama love uolls..


Dengan hadir nyer 2 orang budak ini membuatkan rumah tu tak sunyi selepas 'abah' tak ada..
Diaorang pun makin besar..banyak gelagat dibuat nyer dua beradik ni..


Budak bambam pakai baju abang aryan masa cukur jambul dulu..
Tapi kopiah ayahsu beli asyik tertanggal je pun..


Snap picca denga ma,angah dan anakanak buah sume..aryan tak mahu join sekali..
Pe kena tah..tak pun segan kot sorang laki..eh, tu baby pun laki gak tu..


Ni family angah aku..
Anak dia 6 orang..sume gurls..hebat tak? heheeheh
Tak apa angah, nanti masyukkk...wakakaka..

picca ulangan
Tengahari tu kami semua dah pi hospital..
Balik hospital singgah rumah kawan sekampung abah kat kampung lindungan je..
Tu la sebuah rumah kami raya pada hari raya pertama tu..pastu balik rest..

Ni je la serba sedikit cete pasal raya haritu..
Tahun depan bagi kami raya tak meriah la tanpa abah disisi..
Betul apa yang aku rasakan haritu, tahun depan raya macam abah tak akan ada je..
Sob..sob..sob..okay la berhenti setakat disini sebelum airmata bejujuran tanpa henti..

Al-Fatihah..



1 ulasan:

  1. Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com

    BalasPadam