10 Okt 2012

Tak Lalu Nak Makan Nasi

Hari ini tak lalu dah nak makan nasi waktu lunch..
Sebab makcik bawah ni masak same je..aku pun dah tak tahu nak ambil lauk pe..
Pastu biasa ar tekak mak buyong kan banyak hal..
Opismate aku sume makan nasi..diaorang pun heran tengok aku tak makan..
Pikir punya pikir la nak makan pe..kang tak makan sian bb lak..


Sudah nyer aku delivery je..tekak mang nak makan lasagna..
Tapi secret tak ada delivery, teringat dominos..so try lasagna chicken..
Boleh la, tapi lagi sedap secret nyer la..
Aku tambah onion ring dengan roti dia..
So ini la lunch untuk aku hari ini..alhamdulillah..

3 ulasan:

  1. Dulu kita pun sama..time peknen tak suka mkn nasi..asyik mkn mee bihun atau koteau jer..
    Tak pernah lg lasagna ni...

    BalasPadam
  2. alaa br nk rasa kak..hehehehe

    BalasPadam
  3. ko ak selera makan smpi skrg ana?
    apa pun semoga dipermudahkan

    BalasPadam