6 Okt 2012

Dessert for Today



Ni dessert after lunch untuk hari ini..
Cupcake chocolate moist dan air koktail..
Sedap weyy..tapi bukan aku yang buat ye..hahaha..opismate aku, ida yang buat sume ni..
Aku tolong makan jee..wakaka..

Dah lama giler aku tak makan kek arr..naknak lagi kek coklat..sejak pregy ni..
Beday aryan 2 kek, aku tak jamah langsung..pandang je..
Biasa la time pregy sume jadi lain..yang suka jadi tak suka..
Tapi ni terus rasa nak makan..salah satu sebab laju je nak makan cupcake ni, garagara tak dapat makan kek dfcc yang blogger nano, dayu, sapa lg blogger dah buat ye..lupa lak..
Yang asyik post picca n cete kat twitter..menci mak tau..
Tak apa nanti datang mood membaking aku, aku nak buat gak dfcc tu..

Thanx u ye ida..sedap..lain kali boleh buat lagi :))


#apa kes hari ni rajin sampai 2 entry..huhuhh..kata BE de 3..so harus rajin..kuikuikui#

6 ulasan:

  1. Sedapnya.......
    Rasa terliur bila tengok

    BalasPadam
  2. Aper dfcc tu?..sian kat sayer...hehehe..

    BalasPadam
  3. rosidah: devils food chocolate cake..hihihh

    http://anyambakul.blogspot.com/2012/09/resepi-devils-food-chocolate-cake.html

    BalasPadam