17 Okt 2013

Selamat Ulang Tahun Ma!

Assalammualaikum uols..

Harini baru start keje, semalam cuti. ma ada chekup kat kk..
So aku la sekarang ni mengambil alih tugas bawa ma ke klinik selepas 'abah' tak ada..

Dan harini persamaan 17 Oktober, ulang tahun ma yang ke 65 tahun..
Tapi weols dah celeb kelmarin masa hari raya aidiladha tu..
Aku dengan along share duit beli kek. tak ada beli kek secret pun..
Just beli kek kat dalam matahari mall tu je..kesian pulak nak ajak papa pergi pj oldtown beli kek kat secret ke, cottage or king ke..sebab sume dah penat korban lembu pagi tu.


American Chocolate Cake..
Aku rasa better kek kat dalam matahai mall tu dari kedai kek kat lagi satu tu...
My sis pun kata sedap..oay kek tu licin time tu gak..
Ingat aku nak tulis nama semua yang celeb beday bulan 10 tu..tapi macam tak cukup ruang pulok.. so tak jadi la tulis..


Okay time untuk tiup lilin..time ni isyraf tak ado..dia lambat masuk rumah..
Dah macam retis tau..sampai 4 orang tengah snap picca kami.. abang ipar, angah, adik wan dan papa..*malu rasa sekejap
Tudung daku pun dah serabai.. sebab dah buka then nak beli kek petang tu so sarung dan lilit lajulaju..muka pun dah berpeluhpeluh..


Dah habis tiup lilin baru isyraf masuk rumah..sorry lambat so tak dapat nak tiup lilin ye..
Kami yang lahir dibulan oktober..
Ma a.k.a nenek 17/10 berkongsi tarikh dengan isyraf (baju kuning)..
Puteri Nurul Fairunnisa (tudung biru) 5/10..
Puteri Nurul Fakhira (tudung hitam) 26/10..
Puteri Nurul Faiqah a.k.a Kakyong (tengah-tudung warna warni) 11/10
Me 10/10..date aku yang paling cantek ken..hehehehh..
Budak baju biru tu, izzudin sesat dalam tu sekali.huhuhhh

Ma selamat ulang tahun..semoga dipanjangkan umur, diberi kesihatan yang baik dan sentiasa gembira bersama anak menantu dan cucu walaupun 'abah' dah tak ada..
Insha Allah selagi hayat dikandung badan, ana akan jaga ma sebaik mungkin...
Kami semua sayang ma sangatsangat..


4 ulasan:

  1. Ramainya geng LIBARA..ep besday makcik!! :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. ah,ramai ken..ni Group Libara..hahaahah

      Padam
  2. Happy bezday untuk mak awk..blogwalking,jom follow dan bertukar2 link
    http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

    BalasPadam