12 Jun 2012

Pavlova Order By Ita (My Bff)



Hari ahad kelmarin ada order pavlova..
My bff, ita yang order untuk beday his mom..
Ahad tengahari sementara nak tunggu pavlova tu masak..
Aku pergi la kedai bakery cari kotak cantik sikit dan hiasan lain...



Petang baru hias whipping cream..sebab dia nak ambil dalam pukul 7 macam tu..
So banyak masa..tak ada la terkejarkejar nak buat..

Tqsm ye ita..

*Dengar dia dah masuk hospital nak bersalin untuk baby no 2..semoga selamat sume nyer yee ta..

3 ulasan:

  1. bestnyer..kita buat mcm x jadi jek

    BalasPadam
  2. nak bersalin dah.. cepatnya masa berlalu...

    BalasPadam
  3. sedapnya Pavlova..terliur tgk..dari aritu nak buat2 tak terbuat2..maleh kot..hehe

    BalasPadam