14 Jan 2012

Studio Shoot

Hai dan Assalamualaikum  peeps..

Weet..Weet..
Jom gedixgedix untuk photoshoot..

Dah lama nak join/booked studio photoshoot kat Serindit Photo ni..
Asyik la tertangguhtangguh..

Tibatiba nampak kat blog Melissa tentang studio shoot..
Terus baca dan gebekgebek laman web Serindit Photo..



Diaorang buat Crazy Sales : Studio Shoot 2012
Last hari ni lor..*so ayuh cepat
Kite kena beli voucher kat dia..then nanti dia bagi voucher code..
Nanti datang time tu just bagi voucher code tu je..
So senang je kan.. *aku kejekeje senang ni yang suka

Lepas baca,terus rasa pe pun jadi mesti join kali ni..tak mahu tangguhtangguh lagi..

So terus sms papa cerita pasal photoshoot studio ni..
Mulamula papa tak mahu..so aku pujuk punya pujuk..
Baik nyer ayat ni.."kalau papa malu or segan..kite selit 4,5 picture je..selebih nyer bagi aryan possing"
Lastlast kata nyer "layankan je la mama ni" *thanx papa
Pe lagi terus bank in dan email kat Serindit Photo..
So malam tadi baru diaorang email bagi voucher code..
Ohhyeeh..boleh gedixgedix..

Teringin nak tangkap picture one family..
Sekarang ni payah..naknak aryan dah dapat kaki..susah nak dapat tangkap picture bertiga..
Hope ini peluang yang terbaik la :))

So sekarang tengah pikirpikir mahu concept/theme apa untuk photoshoot nanti..
??????????????


Wah...macam ni pun cantik gak kan..letak aryan naik car..


Ha,pakai belon banyakbanyak pun ok gak..


Pastu selit mama dan papa kat aryan..tangkap one family cam gini..wawa suka mak..



#teruja sangatsangat ni...dah mengeletis ni#

2 ulasan:

  1. intersting tu..:)
    mama ayan pun boleh gedik sama..hehe

    BalasPadam
  2. Hehe..tu ar boleh tmpang sekaki gedix..

    BalasPadam