1 Nov 2012

Farewell Nana

Ni kejadian tengahari tadi..buat farewell untuk nana..
Just buat simple je..kitekite je pun..
Takada makan apaapa pun..sebab sume baru makan lunch..
Cuma ada kek jee..


Kek ni di sponsor or making by ida..
Aku hanya bawa perut boyot ni je..hahahah..



Rainbow cake uolss..
Sedap tauu..



Kitekite je sambut..orang kepochi tak perlu join..
Buat semak jee..
Dari kiri: zura, ida, nana, azlen, basha, liza..aku dibelakang ye..
Cover badan yang sedang mengembang..kuikui..



Masa ni baik cot cet..lepas tu ada kejadian yang tak didingini berlaku..
Sume lintang pukang lari..aku yang kat tepi pintu tu..
Tak sempat nak buka pintu..ada orang dah tolak pintu tu..
Tersepit tangan mak kat pintu tu tau..
Merah suda..siap de garisgaris lagi..
Kena kat urat lak tu..jangan bengkak urat suda..



Ini la nana nyer..tu anak dia akil..
To nana, we will miss u..all the best and good luck..

1 ulasan:

  1. Wah..hepi giler korg ni ea..setonok tengok. Kek pun sedap..

    BalasPadam