14 Apr 2012

Ready Make Chocolate Cake


Ni cuti pertabalan hari tu aku buat kek coklat lagi..
Tapi kali ni try ready make punya..
Just tambah susu + telur + mentega je..tapi mentega tu aku ganti dengan minyak masak..


Tengok kuantiti tepung macam sikit je..
Sekali dah buat tengok tebal nyer kek aku..
So far ok je...tak jauh beza dengan yang aku buat kena sukat tu..
Kalau orang yang tak reti nak buat kek or tak reti nak sukatsukat..
Beli je ready make macam ni..senang kejo..

Last but not least....model kek mama dengan muka tak menahan tu..


Babai..........

3 ulasan:

  1. Hahaa.muka aryan, tak menahan tu.
    Sedap sangat ek

    BalasPadam
  2. budak cinonet tu klu dtg mengada2 tawik kuda memang cam gitu..hehehe

    BalasPadam
  3. hahahaha muka aryan....hihihih

    BalasPadam