7 Dis 2015

Happy Mail...#planner..

Asssalammualaikum uols..
Petang baru dapat update..
Tak berapa buzy sangat, moh update cepat-cepat..

Ni nak cete pasal aku beli washi tape online..
Aku beli by meter..saje nak menambah koleksi washi tape..
So untuk permulaan beli pakai meter..kang ada duih lebih beli roll pulak..


Yang atas aku beli kat ig Ohsemlicious..
Aku beli washi tape dengan pen kiut..
Washi tape tu ada RM1 semeter ada RM1.5 semeter tak silap..
Yang lain tu,sticker semua dia bagi free..
Tq ye..



Ni pulak order washi tape from ig Schantastic_
Ni washi tape RM1 untuk semeter..
Sticker dengan penanda buku dia bagi free..
Tq ye..


1 ulasan:

  1. I am washi tape addicted.. and I am also planner addicts

    BalasPadam