7 Jul 2015

Simple Suprised Untuk Papa..

Sempena birthday papa khamis lepas..
Aku tengah terpikir-pikir nak buat suprised untuk dia..nak suprised dengan bunga or kek..
Pikir punya pikir, siap google bagai..decide nak suprised dengan kek je la..


So ini la simple suprised from aku..
Ingat nak beli helium belon tu..tapi area rumah tak ada lak kedai nyer..
Ni pon caragas balik keje pi singgah beli belon, hat dan kek bagai..

Tapi suprised hampir tak suprised jadi nyer sebab elok papa balik keje malam tu dalam pukul 8 lebih..aryan pi cakap 'papa, mama ada beli..' terus aku potong line dia cakap..cittt..

Papa pon may be dah agak kot aku ada beli kek..tapi dia tak tau yang aku suprised kan kek tu macam mana..
Papa duduk kejap dalam 5 minit pastu terus masuk bilik air untuk mandi..lepas mandi tengok dia naik atas.dengar je pintu bilik tutup terus angkut aryan arfan naik bilik nak celebrate sekali la..
Buka je pintu nasib baik dah sarung seluar..kalau tak naya dengan anak-anak..hahaha..


Papa nampak je kami masuk terus senyum simpul, sambil tengok deco kek..malu la tuuuu..
Sempat gak aku print topper cake Happy Birthday tu..


Papa bersama heroes nyer..
Okay masa untuk nyanyi..gigih mama ko nyanyi sorang-sorang sebab aryan malu nak nyanyi lagu beday untuk papa dia..apaaa la aryan ni...


Okay kasi can la aryan potong kek gak lepas papa..
Birthday dia 25hb ni jugak..sama bulan dengan papa..
Lepas settle bawa turun kek kat bawah..makan kat bawah, kalau tak bersemut nanti katil kang..
Pastu bagi separuh kek kat rumah wan jugak..


Pa, tak ada hadiah yang ma nak bagi..hanya suprised dengan kek sebiji dan simple deco tapi dibuat dengan penuh kasih sayang ma untuk pa tau..
HAPPY BIRTHDAY SAYANG... 

4 ulasan:

  1. Gigih mama ni.

    Baik2 ye ma, kot krim kek kena cadar, mama juga yang kena basuh nanti. Haha.

    BalasPadam
  2. gigihnya ana...bagus dan sweet sangat

    BalasPadam
  3. sweet... msti husb suka sgt!

    BalasPadam