11 Jun 2015

Hari Sukan Aryan

Bulan lepas 17/05/15 tabika aryan mengadakan hari sukan..
So biasa la emak yang over excited dari anak..
Pagi tu okay je bangun tak ada mengamuk pon..good boy..
Settle siap terus pergi kat tabika..diaorang buat sukan kat padang tabika tu je..
Agak lambat gak kami pagi tu sebab budak dan makpak dah ramai..

Bagi aryan beratur dulu pastu aku pergi register dan balik dulu..
Biasa la nak tunggu orang terhormat sampai pastu bagi ucapan..lama ken..


Agak dah settle sume bagi ucapan pastu dah nak start dengan tarian dulu..
Baru aku pergi..tabika sebelah rumah je..so boleh la dengar apa orang tu cakap..hihih
Ah ni budak-budak tengah menari bagai la..comey nyer tengok..



Lepas habis menari tu baru pi cari aryan..nampak je aku happy kemain..hahah..
Ni tengah tunggu turn dia punya acara la..
Aryan masuk isi air dalam botol..dia punya acara hujung..so lambat la sikit..



So meh snap picca dengan mama dulu sementara kita tunggu aryan nyer turn..


Okay turn aryan pulak..
Emak nyer yang berdebar bagai..hahaha


Time ni aku dah jerit 'aryan cepat isi..'
Dia isi kemain laju tapi mata pandang orang so air nyer yang masuk botol sikit..
Adoi la aryan..


Dah settle sume acara untuk anak-anak tabika dan makpak..
Terus acara penyampaian hadiah..
Time ni dah rush sebab dah nak hujan..


Its okay aryan walaupon tak menang tempat pertama or kedua or ketiga..
Aryan dah buat yang terbaik...mama proud of u..

Ada budak sorang tu, dia acara tiup belon sampai pecah..dia bole pegang je belon tu tak nak tiup..
Bantai gelak la kami yang tengok ni..mak pak dia pon tergelak-gelak tengok anak dia keras kat situ..hahaha..
Next year kita cuba lagi ye sayang..


2 ulasan:

  1. memang biasa macam tu kan ana...mama yg akan eksaited lebih kalau anak2 buat apapun hehehe

    BalasPadam
  2. meriahnya sukan sekolah dia

    BalasPadam