2 Feb 2015

Rindu...Serindunya..




Seronok tengok makin ramai mak mak yang berbento untuk bekal anak diorang ke sekolah..
Masing-masing berlumba post picca kat fb Kelab Bento/Bento Malaysia..
Aku lama dah tak post picca kat sana..rindu nyer nk bento..huawaaa..

Dulu aku bento hanya untuk bawa ke rumah babysitter je..
Waktu tu pon arfan masih kecik lagi time aku buat bento untuk dia..masih baru menelan makanan..
Tapi disebabkan semangat nak buat bento..aku teruskan je..
Tu kat atas sebahagian dari nyer..
Aryan baru masuk tadika..pulak tu tadika dia dah provide makanan..so tak ada la nak buat bento untuk dia..
Tunggu kamu masuk darjah satu ye aryan..nanti mama buatkan bento untuk kamu bawa ke sekolah ye..

Membuak-buak nak buat bento balik ni..
Tak kisah la untuk bawa ke rumah babysitter je pon..
Emmm..jom cari mood balik..
Mood please come back...


5 ulasan:

  1. comelnyaaaa......xpenah buat langsung untuk anak2..tskk tskk

    BalasPadam
  2. yelaa..dulu rajin sgt kan ana berbento..kite lom berkecimpung lagi..hukhuk..hari2 bwkkan zara bekal tapi bekal biasa2 jekla, takde hias..>_<

    BalasPadam
  3. waaa... meriahnya....
    jom kembali bersemangat..

    BalasPadam
  4. bestnya tgk bento ko ana... semangat... :)

    BalasPadam