25 Feb 2015

Gathering Birthday: Dibelakang Tabir

Seronok aku group blogger nan satu aku ni serba serbi ada..
Tokey kek ada, tokey goodies ada, tokey pelamin berendoi ada, bukan tokey tapi kaki design, kaki deko mendeko ni ada..pastu lak laki ada kedai printing ni..serba boleh la..
So banyak cutcost untuk gathering ni..thank you ye uols..

Banner
Banner design by marziey..dan print oleh laki dayu..
Simple and nice..
Kalau ada nak printing untuk banner or print canvas photo or photobook or photoshoot studio bole terjah fb or kedai laki dayu ni..
FB: Heavenpicturestudio

Props & Frame 

Prop dan frame picca anak-anak by dayu dan print oleh laki nyer..
Cantik tapi sentap sebab aku dapat snap dengan 1 prop je..yang lain tak jumpa dah..
Padan muka ko na, sapa suruh datang lambat..hahah..sesat wei..

Photobooth
Rustic photobooth yang ohsem ni dari Farhana..
Thank farhana bagi kami berphotogedix kat photobooth ni..
Kalau berminat, boleh hubungi farah..
IG: @buaianberendoipama

Cake
Fondant cake berwarna warni yang cantik giler dan sedap ni dari fad..
Boleh terjah ig dia tengok macam-macam kek dan dessert ada..
Yang aku terliur adalah Victoria Sandwich Cake dan Nutty Butterscoth..
Jika berminat hubungi fad terus ye..
IG: @thesweetwonders

Goodies Bag
Goodies bag yang mabelas ni lak dari yaya..
Isi dalam jajan dari ena..
Coloring book dari deera..
Magic color dari dayu..
Aku bagi fm tu..

Kalau nak tengok goodies bag yang cantik lagi pi terjah fb yaya..

Terima kasih daun keladi..
Ada gathering jumpa lagi..


2 ulasan:

  1. wahhhh..suka sgt deko2 ni semua..
    kretip & kalerful..
    leh tru idea ni nanti..
    mesti meriah sgt

    BalasPadam
  2. wah meriah nampaknya tu..menarik

    BalasPadam