27 Nov 2014

Libresse Ada Je Free Gift..


Suka nau dengan libresse ni tau..
Ada je free gift dia nak bagi..
Gelang la...
Shawl la..ni ada aku buat entri gak dulu..part shawl aku suka bangat..sebabbbb aku berhijab suka la dapat free shawl..muahaha
Kali ni benda sangkut ni pulok..nama nyer extendable organizers..
Dia beli yang sekali 3 pek tu tau baru dapat benda ni satu..jangan nak kata dapat tiga empat benda sangkut ni ye..
Dah pasang kayu dan ikat tali sangut la kat mana uols suka..
Bole letak aksesori ke..pin-pin ke..
Barang mekap ke..anakanak suka main bila letak tinggi tak dapat la diaorang nak merosakkan barang mekap..hahaha

Next month kite beli corak lain pulok ye..hope ada la lagi free gift nyer..
Dapat 2 or 3 tingkek jadi la..



9 ulasan:

  1. wah best ni,akak tak pernah guna libreses ni,best ye...nanti boleh try,buat masa sekarang belum lg

    BalasPadam
    Balasan
    1. try la kak..okay gak tau..anda pasti YAKIN..muahaha

      Padam
  2. lawa blog ko weh, gune layout mane ni??

    BalasPadam
    Balasan
    1. suruh org buatkan beb..edit 1 blog ni..

      Padam
  3. selalu je beli libresse nie tapi xpnh dpt pun free gift..jgn kata nak dapat..nak jumpa yang ader free gift pun xpenah

    BalasPadam
  4. Lya mmg pguna setia libresse.. mmg selesa..esp mudah dibersihkan n x berketul...

    Bru j beli, tp xprasan pom ada gift ni. Selama ni dpt y bracelet tu je

    BalasPadam
  5. Saya pun suka...koleksi tin byk yg sy beli...

    BalasPadam
  6. OOO..ada lg ye free gift nie..yg dpt shawl tu kita x beli..yg dpt gelang tu kita suka kumpul tp x pakai pun..sb cpt karat..hahaha..yg ni nnt kita nk beli la..stok libresse pun dah abis :D

    BalasPadam
  7. mcm best je...dah la free kan..apsal aku beli xdpt menda pn..ahhahaha..

    BalasPadam