21 Jul 2014

Sekewt Abg Kawasan

Assalammualaikum uols..

Ni nak cete pasal fenomena sekewt abang kawasan ni..
Tau tak sekewt abang kawasan ni sapa?


Ni ah Ashhannas..femous kat ig..
Selalu usha kat ig je orang pi beli sekewt nyer..
Sebab rege untuk sehelai beratus okay..tu yang mampu tengok jee..
Sekali last week 19 & 20 hb dia buat sale kasi licin punya..
Ada sekewt RM100 untuk 3 helai..
Ada sehelai RM50 je..

Pastu group blogger aku ada pulok yang nak pi beli sekewt abang kawasan tu..
Dan baik hati nak belikan untuk kitaorang yang kirim ni..
Si nurul dan reen yang pi..
100++ helai ko diaorang nak pi beli..


Tengok picca yang dia hantar kat wasap..
Beratus panjang giler okay..
5 jam dia beratur nak masuk wokay..
Sampai nak muntah2 dia..ye la bulan posa kan..

Pastu bila dah dapat masuk..hanya dapat beli 76 helai je..
Itu pun diaorang orang last yang bole beli banyak..lepas diaorang dah limit setiap sorang..
Pastu dah banyakbanyak tu tak dapat la color yang kita nak..
Dioarang bagi je color mana yang ada..
Kami weols tak kisah pun..sebab dah tolong nak beli pun dah okay..


So semalam aku jumpa nurul kat sek 7 nak ambil sekwet abang kawasan tu..
Jumpa sekali pja kat sana..dia pun nak ambil sekewt gak..
Ni 1st jumpa nurul dan pja..
Thank nurul and reen beli kan kite sekewt tu ye..
Tq so much..


Pastu ambil aura dukung Malaeka Mayesha..anak pja tu..
Tomey nyer dia..putih macam omak nyer..

Sekarang tinggal nak cari blouse je untuk padankan dengan sekewt tu..
Nanti kasi post pica ye..
Okay da nak balik da..

2 ulasan:

  1. cepat amik gambar pakai skirt ko je dpt kaler emerald tu lawa tu

    BalasPadam