29 Nov 2013

Aryan Bersama Kapal-Kapal



Aryan bersama dengan kapal-kapalnya..
Sekarang dia tengah taksub dengan aeroplane dan helicopter..
Pastu sekarang tiap weekend je mesti nak pi airport subang..nak tgk aeroplane..nak tgk aeroplane kata nyer..
Kalau mood rajin papa datang, ke klia okay dia bawa nak pi tengok aeroplane..
Untuk mu anak, tak kisah tau..

Pastu nanti dia ckp 'adek bawa aeroplane..baby bawa helicopter'..
Ni papa la ni asyik panggil 'adek' je..jenuh dah aku betulkan..
Tengok dah dia biasa diri adek..tapi bila panggil abang aryan dia tau, tu dia..

Sekarang papa pun dah nampak aeroplane atau helicopter akan beli untuk aryan..
Tapi yang aku geram habis jahanam cepat sebab ganas betul main nyer..
Dah puas main dia campaknyer..macam mana tak rosak..
Aryan..aryan..
posted from Bloggeroid

1 ulasan:

  1. ada potensi jadi pilot ni. Kena pupuk minat dia btul2.

    BalasPadam