28 Dis 2012

1st Photobook : Our Family Album

Ooohh yeay..sampai suda photobook ke tangan..
Suka..suka..suka...

Photobook ni aku beli voucher kat https://www.groupon.my/. ni dari iphotobook..
Masa tu ternampak promote untuk hardcover photobook..terus rembat..
Asyik tengok orang beli dan buat je photobook ni..

Beli yeye je..pastu dah download software dia..nak design..mak aii lembss sungguh aku rase..
Mana tak nyer ni 1st time aku beli voucher photobook..so tak reti sangat arr..
Design punya design..tak mencapai kehendak yang aku inginkan..suda nyer stop dulu..
Sekali nampak blogger lily post entry pasal photobook dia dah sampai..
Then baru perasan dah nak expired..menggelupur la nak buat..
Pastu nampak la lily promote sikit services dia..so tolong la mintak lily buatkan..
Upah pun murah je..lily design dan redeem..pastu macam lambat aku tanya lily..
Terus dia email orang tu tanya..so dari mula sampai akhir la lily tu tolong buatkan..
So memang berbaloi la upah lily tolong buatkan..kukiukiui..
Thanx ye lily..

Photobook ni letak picca masa pergi photoshoot kat studio serindit..
So dah letak gambar studio..kualiti gambar memang supers la..
Bertambah cantik la photobook ni..
Suka aku tengok..tapi tak boleh bagi aryan tengok sangat..nanti kang tiba2 terkoyak ke kotor ke..kejam mak ko kan..huhuhuhh
Sayang weeiii...walaupun murah..

Ni cover album..Our Family Album...
Photobook ni size die 8 x 8 " classic square..


Moh kite tengok isi dalam album ni..












Itu la picca sebahagian yang ado dalam photobook ni..
Serius aku cakap, aku dah jatuh hati dengan photobook macam ni..
Lepas ni kalau ada lagi kat groupon or milkadeal photobook murahmurah macam ni..harus aku rembat..
Tak rugi aku rasa kalau beli..ni asyik snap picca je..pastu berkurun kat dalam pendrive..cuci nyer tidak..
Tuptup pendrive rosak, a'ah nangis ko kat situ..
Pastu kalau yang 1st time buat tak reti ke pe.g la tengok service kat blog lily tu ye.ni link dia..

Wokey..daaaaa.....

5 ulasan:

  1. kita nampak photobook murah x beli2 hehhe rajin lily design ..kita pun ada photoshoot kat serindit lum cuci2 lagi gambar ..

    BalasPadam
  2. cantik..bole simpan utk kenangan

    BalasPadam
  3. Kalau x silap tulis name aryan, mesti ada pic page tu kat cni kan..:-P..nway,memang jatuh cinta bila skali dah buat pb ni..jd mcm addicted plak..kite tgah redeem koleksi yg ke-5..yg ke-6 lom smpat buat sbb nk siapkn org laen punye dulu..hehe..nway,thanx ye ana promote name n link kite..ada dh kwn ana tanye pasal pb ni..:-)

    BalasPadam
  4. Adlin: tu ar..dulu asyik tgk org buat je..tu aritu nmpk terus rembat voucher tu..

    juelee: tima kasih..klu ana design sendiri xde cantik ni kot or tak scantik photobook juelee

    mama aryan: tu la tu..tu sbb buat.hihih..nk cuci gmbr entah bila la..

    lily: hahahaha..xpe..ana xkisah..hubby de snap pages tu..hihihh..pe pn thanx ye..

    BalasPadam