19 Jan 2011

Cerdik

Tersentuh la pulak pagi tadi..sebab masa nak hantar aryan kat rumah bbsitter dia.bbsitter nk bil dia,dia tak nak..2,3x la bbsitter dia nk ambil dia xnk..ke main kuat dia pegang baju mama..budak ini sudah cerdik dan sudah kenal orang laa..sabar ye sayang,esok mama last keje..duduk la 4 hari ini puas2 dengan mama ye..

Tapi start malam tadi hingga pagi tadi..dah 3x kali aryan berak cirit-birit macam berbiji tu..nenek dia kata,nak beralih bulan..mungkin ye,sbb next week dia masuk 6 bulan dah..harap2 dia ok la..

Budak ini dah banyak akal... 


3 ulasan:

  1. kdg2 sembelit or cirit ni leh disebabkan oleh Susu ape dia minum...

    tapi mmg sian kan if anak tak sihat..huhu
    moga aryan cepat sembuh

    BalasPadam
  2. salam ana,
    ana follower ke-300 blog sy..
    jom jengah. ade surprise!

    BalasPadam