20 Mei 2015

Diy Present For Newborn

Assalammualaikum uols..
Rindu serindu nyer la dengan blog ni la aish..
Tak dapat nak update blog hari-hari macam dulu sekarang ni..eemmm :(
Tak apa, if ada masa akan aku cuba update ye..padahal banyak entri menunggu ni...

Ni nak cerita pasal present untuk anak-anak buah baru aku dan anak bff..


Ni ah aku diy sendiri..beli romper and sock..pastu beli bekas kecik corak-corak..
Create sendiri..buat yang simple sudah..


Dah sampai pada tuan nyer pon dah sume romper ni..
Hope mak dan baby suka ye..hihi..
Continue diy lagi bulan 8 nanti untuk anak buah baru lagi..insha Allah..


posted from Bloggeroid

2 ulasan:

  1. cantik & sgt kretip.. nanti leh cilok idea ni jugak

    BalasPadam