11 Mac 2015

Simple Celebration 2nd Beday Arfan..

Seperti yang dijanjikan, beday party untuk arfan tahun ni tak dapat buat..
Just celebrate dengan kawan-kawan blogger mama haritu je..
Tapi kan mama dah cakap, nak gak celebrate makan kek untuk arfan..
So last week, hari sabtu baru berkesempatan..just pi Wondermilk kat Citta Mall je..


Budak yang dirai..suka dia tengok cupcakes ladybird dan lilin tu..


Pastu mama dan papa nyanyi la lagu beday untuk arfan..
Abang aryan dia sibuk tiup lilin tu nak bagi padam..geram jee..
Dah habis suruh arfan tiup,lambat nau nak padam pon..
Abang aryan tolong sekali, baru padam..



Pastu order 4 biji cupcakes..
Harus ada red valvet dan rainbow cupcakes..dan kopi cap rusa..


Papa kek dia kurang sikit..dia bukan pengemar kek..


Bini dia pengemar kek..hahah..


Ah ni, sampai ke lubang hidung krim nyer pon aryan..


Aryan pandang papa..
Tak kuasa nak layan mama ni..baik makan kek ni..


Habis penuh krim kat mulut..


Adik makan kek ke, menjerit sampai kuar urat tekak tu..
Habis satu cupcake ladybird tu..cupcakes tu size besar sikit dari yang lain..
Sebiji RM5..

Bole la ye dik, simple celebration untuk kamu..
Tahun depan kita celebrat buat beday party sekali together dengan baby baru ayahsu ye..


1 ulasan:

  1. Kiut je kek.dia.. sampai comot dh mulut tu..

    BalasPadam