14 Apr 2014

Welcome Nur Adlina Insyirah

Assalammualaikum uols..
Yesssza harini aku monday blues sangat..
Pprrff...

Tak pe, kita ambil mood dengan tengok muka baby ni..
Welcome to world sayang..



Ni anak bff aku, lily..anak yang ke 4 wokay..hebat,bravooo...hahaha
Lahir pada 040414..cantik kan date dia..cantik macam date arfan gak 030313..nak gak tu..wakaka..

Ni 1st time anak dia besar..dia tak ada anak yang lebih berat dari 3 kg..
Yang ini berat nyer 3.6kg wokay..besar dari aryan dan arfan, gugurl ni..
Baby time ni kulit mengelupas..tukar kulit baru kot..sian adlina..



Baby besar tak ada lah takut nak pegang..anak dia yang no 3 dulu kecik..2.4 kg je..
Tu aku tak berani pegang kecik sangat..almaklum ar, anakanak aku sume lahir 3++ kg...huhuh
Masa pegang ni opah melah kata, "pegang ni,insha Allah pasni perempuan"..hihih aminnn....
Haritu datang dengan arfan..dapat duduk kejap ye..budak tu banyak keje nak buat..macam rumah dia je dia buat..
Ke dapur je keje nyer..nak snap picca baby pun tak sempat..so jumaat lepas tu datag repeat lagi..kalini datang sorang..dapat borak lama sikit...hihih..
Ni mesti kejap je nanti jumpa lagi adlina dah besar....


posted from Bloggeroid

2 ulasan:

  1. Assalamualaikum. alhamdullilah. besarnya anak keempat bff awak. comellah! tarikh dia pun cantik sangat. hehehe

    BalasPadam
  2. Comelnya baby secantik namanya.

    BalasPadam