4 Apr 2013

PuteraMykailArfan One Month



Alhamdulillah Putera Mykail Arfan one month olredy..

Macam tak caya je,kejap betul rasa nyer..kesakitan dikorekkorek pun masih terasa lagi..
Dan tak lama lagi aku pun akan merdeka...dah panas bontot ni tau duduk rumah je..

Arfan pun bertambah sihat..mana tak nyer,kuat menyusu..dagu pun tengok dah tak nampak..
Dan part paling suka ialah arfan bukan jenis berjaga malam setakat ini..
Dia akan berjaga nak susu je pastu tido balik..tak ke seronok aku :)

Dia tak macam abang aryan dulu,bila pukul 1 je start la berjaga pastu menangis sampai birubiru..nak dekat subuh nanti baru dia senyap dan tido..
Dua bulan macam tu okay..
Time tu bergilirgilir la aku,hubby,atok dan nenek jaga dia tau..nenek de lagi kaki duadua belah.
Mungkin arfan tak nak susahkan aku,papa dia..dan jugak atok nenek dia yang tak sihat sekarang ni..

Arfan good boykan..memang senang nak jaga..mungkin masa bersalin dah teruk nak lahirkan dia..

Cepat besar ye sayang..nanti boleh main dengan abang aryan..


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

1 ulasan:

  1. kejap je dah sebulan kan...alolo tomei nyer baby arfan

    BalasPadam