11 Jul 2012

Semperit Oooooo Semperit

credit by google

Tibatiba nak makan biskut semperit lak...boleh????
Dengan kelembutan biskut nyer, bila masuk mulut je terus cair..
Aduh, tak tahan...

Nak buat untuk masa ni memang malas laaa...
Nak tunggu raya lambat lagi..
So sekarang tengah mencari orang yang membuat biskut semperit..
Nak makan sebelum posa ni...hihihihih..

Sempat ke nak cari ni???
Tak apa, nak makan seribu daya..


15 ulasan:

  1. hahahah ngidam ni ade bby...heheh

    BalasPadam
  2. sedap tu..buat akak terliur lakss..

    BalasPadam
  3. Hehehe..kita dah dpt ngap dah 2 ari lepas..jgn jealous hand made lg..

    BalasPadam
  4. Order lah kat nano.hihiii
    Semperit butter adalah sangat sedap.gebu dan cair dalam mulut.biskut raya harus tu!

    BalasPadam
  5. fav ekin jugakl!!!..slalu order ngn member mmg sedap!! nk ker?

    BalasPadam
  6. fav ekin jugakl!!!..slalu order ngn member mmg sedap!! nk ker?

    BalasPadam
  7. Iada jual kuih raya..jomla jamu mata..klu nak tgk bole roger, I dtg rmh you ;)
    kita jual murah je RM23 for 55pcs :)

    BalasPadam
  8. mama aryan: hihih..moh kite cari akak..

    BalasPadam
  9. zuris: jauh beno lak nk order kt nano..kang sampai sini dh hancur lak..

    BalasPadam
  10. Syima: ye k...nk tgk kt mne, fb k?

    BalasPadam
  11. huhu tkdan2 nk mkn sblm pose gak yer ! aduhh kita suka gak, tp kita suka yang hangit2 skit sbb die mcm garing hehehe... biasa klo bt sndiri, saja jah bt perhangit skit hehehe

    BalasPadam