9 Mac 2011

Genting Highland

Kesinambungan n3 bercutian kami sekeluarga di Genting

Kitaorang gerak dalam kul 11 lebih..sampai sana je,parking peerhh susah full..itu belum lg next week cuti sekolah..last2 kitaorang parking mane dan je la..

Ticket untuk adult RM46 ye..so dua orang dah RM92..

So let c our picture...


Nasib sepanjang berada disana aryan tak buat hal..so behave dia..cuma dia nangis nak susu & dia poo..poo..tu je la..
Macam tu la sayang, lain kali mama bawa g jalan2 lagi ye..

Kita orang gerak balik dalam kul 4 lebih..tu pun dah mendung kat sana..Masuk je kereta terus nangis, bagi susu terus tido..sian nyer anak mama ni..penat ye dik..



2 ulasan:

  1. wah..Ammar lum sampai genting lagi....:)

    BalasPadam
  2. ye k...g la bwa ammar...confirm dia suka...

    BalasPadam