13 Dis 2010

Outing wif Aryan at Kelab Sukan Air / Pullman Putrajaya

Weekend hari tu, bawa aryan ambil angin tasik kat putrajaya..rasa nya last yang kami pergi putrajaya waktu bercinta cintun dulu...siap naik Perahu Dondang Sayang lagi menyusuri tasik melihat keindahan putrajaya..*wink*wink*


Ni masa bercinta cintun

*kurus nya la aku dulu..





Sekarang ni datang bertiga pulak...next time berempat,berlima dan seterus nya...hihihihih...tapi waktu ni ramai sungguh pengantin yang datang untuk shoot outdoor..sana sini pengantin...

Layan aksi aryan kat putrajaya ni..







Suka aryan tengok abang dan kakak main air..ada pantai kecik untuk budak-budak mandi..siap ada pasir pantai lagi..









Lepas tu, aryan dengan mama posing kat pullman lak...





Then pic aryan dengan mama..aryan dengan papa...













P/s: Tangkap guna hp papa je..bukan kamera biasa or DSLR :-(

2 ulasan:

  1. erm.. bila la aku nak sampai kesinii kot.. cantik pemandangan..

    BalasPadam
  2. ana kamu dahselim melim tau best tau

    BalasPadam